Jídelní lístek


Kuřecí maso:

200 g     Kuřecí steak přelitý omáčkou z hrubozrnné hořčice              105 Kč

200 g     Kuřecí prso plněné sušeným rajčetem podlitým smetanovo

              bazalkovou omáčkou                  115 Kč

200 g     Kuřecí prsní řízek                                                               90 Kč

 

 

Vepřové maso:

200 g     Vepřový steak na hlívě ústřičné                 110 Kč

200 g     Vepřový špíz prokládaný cibulí a špekem podávaný na

              pečené kořenové zelenině                                                120 Kč

200 g     Vepřový řízek                                                                    90 Kč

 

 

Bezmasé pokrmy:

200 g     Grilovaný hermelín na pečené kořenové zelenině s česnekovým

              dipem                                                                            105 Kč

200 g     Smažený hermelín, tatarka                                                90 Kč

200 g     Smažený eidam, tatarka                                                    90 Kč

 

 

Speciality:

200 g     Míchaný burger s cibulovým relišem, slaninou, sýrem

              a hranolky              145 Kč

200 g     Losos na špenátovém lůžku přelitý citronovo-smetanovou

              omáčkou              150 Kč

150 g     Smažené kalamáry s česnekovým dipem                90 Kč

 

 

Velké saláty:

300 g     Caesar salát s krutony a kuřecím masem          120 Kč

300 g     Řecký salát s olivami a cibulkou                      105 Kč

120 g     Šopský salát                                                       45 Kč

120 g     Rajčatový salát                                                 40 Kč

120 g     Okurkový salát                                                 40 Kč

 

 

 

 

 

Přílohy:

200 g     Hranolky                30 Kč

200 g     Krokety                30 Kč

200 g     Americké brambory                30 Kč

200 g     Bramboráčky                40 Kč

200 g     Pečená kořenová zelenina                40 Kč

200 g     Restované petrželové brambory na másle                            35 Kč

 

 

Přílohy dle denní nabídky:

1 Ks       Houskový knedlík                  5 Kč

1 Ks       Bramborový knedlík                  5 Kč

150 g     Rýže                25 Kč

150 g     Vařený brambor                25 Kč

150 g     Bramborová kaše                30 Kč

 

 

Omáčky:

Tatarka                 15 Kč

Kečup                    15 Kč

Česnekový dip                15 Kč

 

 

 

Pochutiny k pivu:

1 ks        Nakládaný hermelín s cibulkou a pečivem                            54 Kč

1 ks        Utopenec s pečivem                             44 Kč

100 g     Uzené matesy s cibulkou a pečivem                            34 Kč

 

 

 

Jídla připravila Veronika Zeher.

 

 

Za jídla s sebou účtujeme 3 Kč za krabičku.

 

 Dobrou chuť Vám přeje personál Restaurace U Fišmistrů.